mandag den 30. april 2012

Skotterne kommer

The Campbells are coming hedder det i en gammel skotsk folkesang, men det er ikke The Campbells der kommer, men Dick Gaughan og Rod Sinclair. Den 19. maj klokken 20 giver de to skotske herrer en koncert sammen på Metronomen, beliggende på Godthåbsvej 33, Frederiksberg.
Dick Gaughan er en af Skotlands store folkemusikere. Han har nu været over 40 år på scenen og har med sin stemme og guitar lavet musik over hele verden, også på vores hjemlige folk festivaler har han været en hyppig gæst. Hans repertoire er en blanding af egne sange og skotske folkesange.
Rod Sinclair er et velkendt ansigt for det danske folk-publikum. Som afdøde Alex Campbell er han bosat i Danmark og taler glimrende dansk med svag accent. Deltagerne på Tønder Festivalen har givetvis oplevet ham som konferencier, men ellers synger han med i både Paddy Doyles og Sula, hvor han synger sit hjemlands folkesange med stor kærlighed til traditionen. Han har også lavet undervisningshæfter til engelsk i gymnasiet om moderne sangskrivere som Bob Dylan, Leonard Cohen og Joni Mitchell.
Med disse to herrer som duo er der god grund til at forvente en aften med god og medrivende folkemusik - til en entré af 100 kr.
Koncerten er arrangeret af Copenhagen Folk Club
 En lille Gaughan-smagsprøve:

En lile Sinclair-smagsprøve:
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Velkommen til at give en kommentar: