tirsdag den 1. maj 2012

Årets Roskilde Festival

Nu er det ikke lige det akustiske, som man forbinder med Roskilde Festivalen, der i år finder sted fra 30. juni til 4. juli, men fra tid til anden har den da givet noget til dem, der kan lide lyden af den akustiske guitar.

Bruce Sptringsteen.

Selveste bossen kommer, og selv om det er med hans E-street Band, så kunne det da tænkes, at han også gav nogle af sine akustiske numre. Hvem af hans fans husker ikke den fremragende Nebraska, der fra første til sidste rille (som man udtrykte det dengang, det var på LP) var ledsaget af akustisk guitar og mundharpe, Senere fik man også Tunnel of Love, der indeholdt flere akustiske numre, og senest udgav han en hyldest til den amerikanske folkemusik The Seeger Sessions, hvor ikke blot ham selv, men hele bandet spillede akustiske instrumenter til gamle amerikanske folk-klassikere, der var gjort kendte af folkesangeren Pete Seeger, heraf CD'ens navn.
Ikke et dårligt ord om hans sidste udmærkede rock-udgivelse, men forhåbentlig tager han boksen frem nogle gange under koncerten.

Alison Kraus

Stor glædelig overraskelse især for dem, der holder af den amerikanske bluegrass-musik, selveste fiddle-divaen og sangerinden Alison Kraus kommer med sit band Union Station. Her er god grund til at forvente bluegrass i topform med hende og de fremragende musikere i Union Station, der også tæller en superguitarist.
Så er du på årets festival og kan lide akustisk musik, så er der noget for dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Velkommen til at give en kommentar: