søndag den 17. november 2013

Genstart på guitarbloggen

Denne blog har ligget stille meget længe. Der var mange løfter om kommende ting, der ikke blev holdt, og ja, det er lige det man ikke skal gøre på Nettet.
Dels fik jeg meget travlt i form af mange kurser jeg skulle følge og en hel del ting i familien, som jeg måtte tage mig af. Dels opstod der så problemer med at beholde det gamle domæne. Derfor er bloggen røget tilbage her på Blogspot, og af økonomiske grunde må det være sådan. Det medførte så også, at der måtte bruges en del tid på at justere alle linksene, der var på bloggen, der pegede på det gamle domæne. Lidt af et hestearbejde, men det lykkedes.
Men nu skulle det forhåbentlig komme i gang igen. Jeg vil så nok starte på et lavt blus, da jeg stadig ikke har alt for meget tid. I anledning af årstiden planlægger jeg da nogle nye julesange udover de begyndersange og vampsange til julen, som jeg allerede har lagt ud. Der skal også nok blive nogle cd- og koncertanmeldelser. Undervisende forløb tør jeg ikke love for meget om nu, men forhåbentlig vil det komme.
Håber at flere af bloggens læsere vil vende tilbage igen efter den døde periode. Vi ses on-line i så fald.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Velkommen til at give en kommentar: