onsdag

Guitarforlaget på Bogforum

Guitarforlaget, ofte forkortet GuF, har traditionen tro en stand på Bogforum i Forum, København, så hvis du er en af dem, der besøger denne begivenhed - der i år har 20 års jubilæum - så har du muligheden for at se nærmere på deres udgivelser.
Jeg har i et tidligere indlæg anbefalet den første af de tre Spil Guitar-bøger som en god metode for begyndere, når de vil lære at spille efter noder. Udover det har de Guitarbogen af Jens Brejnrod, der giver en god indføring i akkordspil - den er i 2 bind, 2. bind kan så anbefales til dem, der har spillet et par år og vil videre.
Det samme kan siges om de to følgende bind af Spil Guitar (forfatterne er Søren Bødker Madsen og Kurt Møller), de indeholder stykker som giver noget udfordring, endda mange kendte fra både rock og klassisk repertoire. De kræver så noget øvelse i nodelæsning, så start med 1 om du ikke kan det.
Derudover er der gode bøger om blues og jazz, noder for guitarsolo og for fløjte og guitar - gå ind på hjemmesiden og se, hvis du ikke kan komme på Bogforum - hvis du alligevel er det, så tag et kig på standen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Velkommen til at give en kommentar: