tirsdag

Høst- og efterårssange for guitar

Så har jeg sammensat en pdf-fil med sange til høstfesten og efteråret generelt, Efterårssange for guitar. Vi har jo rigeligt af sange i dette land, der knytter sig til årstiderne og de kan også ledsages af guitar. Med dette indlæg og pdf-filen har jeg også fået dækket høsten og efteråret ind.

Høstsangen er begyndervenlige

De to af dem Marken er mejet, som er den almindeligst brugte høstsang, og Det lysner over agres felt er begyndervenlige på tre akkorder, det er skrevet ud i D-dur. Den sidste skifter så lidt hyppigere end den første, men med øvelse skal den kunne gå. Du kan tage den som en øvelse i akkordskiftene, det er altid godt at få det.

Efterårssange mere for fortsættere på guitar

De to andre er efterårssalmen Nu Falmer Skoven Trindt om Land, som også anvendes en hel del som høstsang, og Pia Raugs efterhånden klassiske efterårssang til det sene efterår Regnvejrsdag i November. Begge kører på en variation af den store vamp og er skrevet ud i C-dur.
Med disse fire efterårssange har du nogle sange, som du kan sidde og synge i de blæsende efterårsmåneder og evt. underholde med ved høstfesten.
God fornøjelse med dem.
Efterårssange for guitar.


Mogens Sørensen
Sangbog for guitarbegyndere
kr151,08 Paperback

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Velkommen til at give en kommentar: