lørdag

Strålende koncert med Special Consensus

Det var en fremragende koncert, som Special Consensus gav fredag aften på Kulturhuset Karens Minde i Sydhavnen. Deres repertoire var præget af traditionelle bluegrass-numre som Blue Night, My Rose of Old Kendtucky og andet i den boldgade, men der var også plads til jazzstandards som Blue Skies, western swing som Sweet Temptation og en del nyere countrysange. De havde en hyggelig udstråling fra scenen og kunne synge de flerstemmige arrangementer med en sikkerhed, der fik dem til at sidde. Især klingede det godt i deres ene gospelnummer.

De var også skrappe instrumentalister, og for denne blog er det værd at bemærke, at de siden deres sidste besøg havde fået en ny guitarist, der kunne spille soloer og var særdeles rap på fingrene. I et nummer som Blue Skies viste han også, at han kunne mere end de sædvanlige treklangsakkorder, der var flere af de krydrede akkorder, som især bruges i jazzguitar.

For dem, der gik glip af oplevelsen, håber jeg at de kommer igen. De præsterede noget så sjældent som at blive klappet frem til to ekstranumre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Velkommen til at give en kommentar: