fredag

Nyt for guitarister på Homespun Tapes

Så har guitaristen og musiklæreren Happy Traum udvidet mulighederne på sit glimrende kompagni Homespun Tapes, der udgiver undervisningsmaterialer. Han har længe været på den samme download-vogn som Mel Bay og Grossmans workshop, men i lighed med sidstnævnte har de nu også lagt kombineret bog- og CD-materiale ud til betalt download. Så nu er der endnu engang gode nyheder for dem, der gerne vil have noget godt læremateriale, men hader fragtomkostninger, told, ventetider og andre ulemper, der er ved at bestille det per fodpost.
Homespun udgiver materialer for flere instrumenter, men der er nok af godbidder for guitarister.
Af de nye, som nu er åbne for download, vil jeg nævne nogle få stykker.
Happy Traum selv har lavet et bog/CD-sæt for absolutte begyndere, den hedder også Guitar for Absolute Beginners. Hører du til den kategori, så er det et godt sæt, der fører gradvist ind i de basale ting.
Fortsættere kan uanset hvilken genre de spiller få glæde af Andrew Dubrock Guitarist's Practice Trainer, der indeholder værdifulde øvelser til daglig brug, som er en god hjælp til at forbedre teknikken.
Selv om Russ Barrenberg især står for bluegrass og country, så kan man uanset genre få god hjælp til at lære gribebrættet at kende med hans Exploring the Fingerboard, et sæt med 6 CD'er, hvor han hjælper til at finde rundt i den forvirring, som gribebrættet hurtigt kan blive, når man passerer femte bånd.
Der er gode bluegrassting med Steve Kaufmann, også meget godt irsk musik for guitar, indføring i fingerpicking med Happy himself og meget andet.
Det var et skønsomt udvalg af eksempler, håber du har fået lyst til at gå på opdagelse og finde noget, som du kan bruge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Velkommen til at give en kommentar: