mandag

Anbefaling af Spil Guitar 1

Jeg har lavet en side her om tonesystemet, der også indeholder en lille introduktion til noderne. Hvis du har lyst til at lære at spille guitar efter noder, så kan jeg anbefale dig bind 1 af Søren Bødker Madsen og Kurt Møllers tre-bindsskole Spil Guitar Den indeholder stof for begyndere på alle områder, både melodispil efter noder, tablatur og akkordspil. Nodespilsdelen fylder en tredjedel, den giver en indføring i noderne trin for trin og hvordan de ligger på de første 4 bånd på guitaren. Det indbefatter også en grundlæggende oplæring i den klassiske guitarteknik med at skifte mellem fingrene i anslaget af tonerne.
Akkorddelen er bestemt også udmærket, her læres de første enkle akkorder trin for trin. Nu har jeg så selv erfaring for, at mange begyndere på mine hold har svært ved at følge akkordskiftene, når der er noder mellem tekst og akkorder, men det hjælper måske, når man kan noderne først.
Den er på 91 sider, koster 249 kr. og kan købes fra forlaget GuF. Der følger en CD med, så der er mulighed for at høre, hvordan det skal lyde inden man kaster sig ud i det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Velkommen til at give en kommentar: