søndag den 20. november 2016

Sangbog for guitar-begyndere er udkommet


Håndsrækning til begyndere.

Når begyndere har lært de første få akkorder, kan de allerede spille adskillige sange til disse. Problemet er, at de ofte kun har de sange, som de har fået udleveret i forbindelse med undervisning eller er i deres lærebog, og når de kigger i andre sangbøger, er sangene skrevet med akkorder, som de ikke kan endnu. De har tilmed endnu ikke lært at transponere til andre tonearter. De får øvet akkordskiftene på de sange, som de har, men det bliver kedeligt i længden, og interessen risikerer at forsvinde.

Bogens indhold

Derfor har jeg nu udgivet en sangbog , der kommer begynderen i møde med et udvalg af sange, så hun ikke tærsker på det samme hele tiden. Den er med andre ord ikke  en selvstændig guitarskole, men et supplement til de eksisterende.

Den vil indeholde sange, der for mange er velkendte, og som kan spilles på to-tre akkorder. Hvis man har lært akkorderne D, G og A7 vil man kunne spille de fleste af de sange, der er i dur. Desuden er der nogle sange, hvor man også skal kunne Em. Til sangene i mol skal man kunne akkorderne Am, Dm og E7. Bogen har et indledende afsnit, der viser disse akkorder. Der er sange, der bruges til festlige lejligheder, så begynder-guitaristen kan begynde at spille til fødselsdage, jul o. l.
For nodelæserne er der  et appendiks, hvor bogens sange er skrevet på noder. For dem, der ikke læser noder, vil melodierne kunne downloades gratis som MIDI-filer, så man kan høre hvordan de lyder.
Et par andre appendikser giver tips til at komme videre med sit guitarspil.
I første omgang er den som e-bog for 81,25.
Køb e-bogen hos Saxo
Fås nu også som trykt bog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Velkommen til at give en kommentar: