fredag

Første onlinekursus klar! - Minikursus om basalt fingerspil

Endelig efter lang tids arbejde med optagelse af videoer og lydfiler er det første online kursus klar. på på min platform Guitar og ukulele Det har kostet en del arbejde, da jeg er forholdsvis begynder i videoredigering.

Minikursus om basalt fingerspil

Det er så et minikursus i første omgang om basalt fingerspil, klik på linket for at se kursets introside. Det er så et kursus, der henvender sig til fortsættere, altså dem, der har lært de første grundlæggende akkorder og kan spille enkle sange med dem.
Kurset oplærer i det basale fingerspil, også kaldet brudt akkord, i de almindeligste taktarter og viser det på video, hvordan det gøres. De sange, som bruges som eksempler, foreligger i lektionerne i pdf-format, så du kan få mulighed for at prøve det af, desuden vises fingerspillet på tablatur.

Kommende kurser.

Hvis du er absolut blank nybegynder, så arbejder jeg på et større kursus for dig, som måske kan blive klar i forsommeren.
Desuden arbejder jeg på et kursus i det moderne fingerspil og et kursus i nodelæsning. Fremover vil der komme flere minikurser, der hjælper begynderen videre til de mere viderekomne niveauer og med tiden også kurser, der giver de viderekomne nye tips.
Følg hvad der sker på bloggen

Se her introen til det første kursus i fingerspil

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Velkommen til at give en kommentar: