mandag

Super guitar genudgivelser på CD

Hvis der er nogle, der er på besøg her, der har det ligesom mig, at jeg blev sat i gang ved at opleve Stefan Grossman og kredsen af musikere omkring ham, så er der godt nyt: der er en ny linie i hans Guitar Workshop, som udgiver CD'er både nye ting og genudgivelser af de gamle Kicking Mule-ting. Hip hurra, vi har i mange år gået og troet, at de utrolige guitarplader nok ikke blev genudgivet, fordi der var for lidt salg i det.
Men gode gamle Stefan lader sig ikke standse af det, nu er det igen muligt at stifte bekendtskab med hans parløb med med briten John Renbourn i slut-halvfjerdserne. Nu kan man igen høre ragtime spillet af virtuoserne Leo Wijnkamp, Duck Baker og hvad de ellers hedder. Der er også gamle bluesting, gravet op af "lakplade-arkæologer." Tag et kig:

Stefan Grossmans Guitar Workshop, The CD's

Der er også mulighed for at høre brudstykker af nogle af sporene. Nogle af CD'erne er endda "enhanced CD,S" dvs., cd'er, der indeholder data, der så i dette tilfælde er pdf-filer med tablatur - helt i traditionen fra Kicking Mule, hvor der fulgte et tablaturhæfte med, bare moderniseret til den digitale tidsalder.

Heldigvis gik det ikke ud over mit tastatur, da mine guitarmusik-elskende tænder løb i vand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Velkommen til at give en kommentar: