onsdag

Guitar og en blæser på stativ

Mange af os omkring min alder og op til cirka ti år ældre er blevet sat i gang med guitarspillet af Bob Dylan og andre lignende samtidige sangere, der havde sat en mundharpe på et stativ, der så hang på skuldrene, se billedet af Dylan her til venstre. Det var vi mange, der også ville gøre efter, og disse harpestativer kunne jo købes - og kan stadig købes i dag.

Vil du forsøge det? Det kræver noget øvelse, og jeg anbefaler, at du i hvert fald først bliver rutineret på de to instrumenter hver for sig i første omgang. Det betyder så, at du også skal til at lære mundharpe, og jeg for min del synes, at det er sjovt at spile på den også, så det har ikke været en "ekstra byrde" for mig.
Det er jo også meget almindeligt, at guitarister, der dyrker blues, også har mundharpen som bi-instrument, mange af dem med stativ ligesom Dylan.
Når så du kan guitaren - den kan du måske allerede? - og så mundharpen, så kan mundharpestativet købes, og forsøg så. Det er akavet i starten, men som alt andet kommer det med øvelsen.

Hvad mundharpen angår, så besøg min forholdsvis nystartede blog om dette instrument, Mundharmonika.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Velkommen til at give en kommentar: